Sobre nosaltres

UNA EMPRESA DE SERVEIS DE JARDINERIA I PAISATGISME COMPROMESA AMB TU

La nostra experiència i formació ens permet oferir un servei d’alta qualitat, amb un assessorament tècnic i professional i amb una aposta clara per a la innovació i el respecte amb el medi ambient, on el més important és assolir la teva satisfacció i la dels teus.

Des dels nostres orígens, l’any 2007, el nostre principal objectiu és posar el nostre capital humà i la nostra capacitat tècnica al servei dels nostres clients, perquè puguin gaudir d’un espai de tranquil·litat i oci a casa seva o en zones públiques.

Els nostres valors

Volem convertir-nos en una empresa referent dins del sector de la jardineria i el paisatgisme, on el tracte proper i constant, d’una banda, i la contínua formació dels nostres professionals, de l’altra, suposin trets

determinants per a que els clients confiïn en nosaltres i sàpiguen que el seu jardí es troba en bones mans. Els pilars bàsics de la nostra cultura corporativa són:

PROFESSIONALITAT

El nostre principal actiu és el nostre capital humà.

EFICÈNCIA

Ser eficient és obtenir el màxim resultat amb el mínim cost.

PROXIMITAT

Només atenent des de la proximitat podem satisfer les necessitats del client.

COMPROMÍS

Compromís amb l’excel·lència.

CONFIANÇA

La confiança amb el client, clau per a l’èxit.

Innovació

SOM PIONERS EN ECOTECNOLOGIA

Som un dels gardens pioners en l’ús dels avanços tecnològics per aconseguir una millora en el medi ambient i vetllem per l’aprofitament i optimització dels recursos.

SISTEMA DE REG

Controlem el reg a través d’una APP mòbil, de manera que ens podem adaptar als canvis meteorològics amb facilitat, optimitzant l’ús d’un bé escàs com és l’aigua.

CONTROL AUTOMÀTIC DELS HIVERNACLES

El sostre del garden té un sistema dotat d’una obertura automàtica controlada per una estació meteorológica que controla temperaturas internes, vents, pluja,…, per a un bon manteniment de la planta i benestar dels visitants.

ELECTRICITAT

Som autònoms en el consum elèctric.

A CAL TINO TAMBÉ REAPROFITEM L’AIGUA

Recuperem l’aigua que fem servir per regar les taules de flor i alhora recollim la de pluja que cau sobre les teulades, ja que disposem d’un sistema de recollida d’aigües i d’un dipòsit enterrat d’uns 25 metres cúbics per emmagatzemar-la.

A banda, el sostre de l’hivernacle està automatitzat. El grau d’obertura depèn de la temperatura i de la velocitat del vent i està controlat per un PC que rep la informació d’un termòmetre i d’un anemòmetre.

RADIACIÓ SOLAR I ENERGIA FOTOVOLTAICA

A Cal Tino Garden no estem connectats a la xarxa elèctrica. 

Vàrem començar l’any 2016 amb 33 plaques per generar 6kw de potència i amb un reservori (bateries) d’uns 20kw per passar les nits. Disposàvem també d’un generador de corrent pels períodes de falta de llum. 

A mesura que hem volgut millorar les instal·lacions hem hagut de generar més corrent i ens vam trobar que el generador treballava massa hores. Per això hem decidir ampliar la superfície de plaques fotovoltàiques fins arribar a una producció de 14kw i una capacitat d’emmagatzematge de 40kwh. 

Els 14 kw ens permeten generar el corrent que consumim durant el dia, a la vegada que recarreguem les bateries. D’aquesta manera som gairebé autònoms!

A l’estiu podem passar setmanes sense utilitzar el generador i això ens fa molt contents perquè aconseguim generar tota l’energia que consumim de forma neta i sostenible. 

Disposem d’un equip humà i de maquinària pròpia

SERVEIS DE JARDINERIA I PAISATGISME

Per al disseny, construcció i manteniment de jardins disposem de tota la maquinària pròpia necessària per dur a terme quasi tot tipus de tasques i projectes: elevadors, excavadores, furgonetes, remolcs… També comptem amb un equip de treballadors, experts i professionals propi.