Estàs llest per a donar-li vida al teu jardí o terrassa i posar-lo a punt per al canvi de temporada primavera-estiu?

Empresa Paisatgisme Barcelona – Empresa Paisajismo Barcelona – Empresa Jardineria Barcelona – Igualada, Vilafranca del Penedes, Capellades, Alt Penedès

La pèrgola, la millor adquisició per a casa vostra i jardí

Les pèrgoles són una de les millors inversions que podeu fer per a casa vostra i jardí. No només ofereixen una millora estètica, sinó que també proporcionen nombrosos beneficis funcionals. A Cal Tino Garden, estem orgullosos d’oferir les pèrgoles d’Ombréa, una marca reconeguda per la seva qualitat i disseny innovador.

Estan equipades amb lames orientables per controlar la llum solar i la ventilació i fetes amb alumini de la millor qualitat. El seu disseny únic, amb acabats perfectes, combinat amb la seva màxima funcionalitat, ha estat premiat amb el famós Red Dot Design Award 2020.

Aquí us expliquem per què hauríeu de considerar instal·lar una pèrgola a casa vostra, però els avantatges d’una pèrgola van més enllà, i aquests són només alguns d’ells.

Empresa Paisatgisme Barcelona – Empresa Paisajismo Barcelona – Empresa Jardineria Barcelona – Igualada, Vilafranca del Penedes, Capellades, Alt Penedès

Avantatges d’una pèrgola

paisatgisme-paisajismo-jardineria-barcelona-igualada-vilafranca-penedes-capellades-alt-penedes-cal-tino-garden-jardi-pergola-ombrea

Ampliació de l’espai habitable

Una pèrgola amplia el vostre espai habitable a l’aire lliure, creant una zona addicional on podeu relaxar-vos, socialitzar o sopar. És especialment útil durant els mesos més càlids, ja que us permet gaudir de l’aire lliure sense sacrificar la comoditat.

Protecció contra el sol i la pluja

Les pèrgoles d’Ombréa estan dissenyades per proporcionar ombra i protecció contra els elements. Amb el seu sistema innovador, podeu ajustar la quantitat de llum solar que entra, i la seva estructura robusta ofereix refugi durant pluges lleugeres. Això significa que podeu utilitzar el vostre espai exterior en gairebé qualsevol condició climàtica.

paisatgisme-paisajismo-jardineria-barcelona-igualada-vilafranca-penedes-capellades-alt-penedes-cal-tino-garden-jardi-pergola-ombrea

Augment del valor de la propietat

Instal·lar una pèrgola ben dissenyada pot augmentar significativament el valor de la vostra propietat. Les pèrgoles afegeixen un toc d’elegància i sofisticació al vostre jardí, fent que la vostra llar sigui més atractiva per a possibles compradors.

Estètica i disseny personalitzat

Les pèrgoles d’Ombréa no només són funcionals, sinó també estèticament agradables. Disponibles en una varietat d’estils, podeu personalitzar la vostra pèrgola perquè s’integri perfectament amb l’arquitectura de casa vostra i el disseny del vostre jardí.

paisatgisme-paisajismo-jardineria-barcelona-igualada-vilafranca-penedes-capellades-alt-penedes-cal-tino-garden-jardi

paisatgisme-paisajismo-jardineria-barcelona-igualada-vilafranca-penedes-capellades-alt-penedes-cal-tino-garden-jardi

Empresa Paisatgisme Barcelona – Empresa Paisajismo Barcelona – Empresa Jardineria Barcelona – Igualada, Vilafranca del Penedes, Capellades, Alt Penedès

paisatgisme-paisajismo-jardineria-barcelona-igualada-vilafranca-penedes-capellades-alt-penedes-cal-tino-garden-jardi-pergola-ombrea

Facilitat d’instal·lació i manteniment

A diferència d’altres estructures exteriors, les pèrgoles són relativament fàcils d’instal·lar i mantenir. Les pèrgoles d’Ombréa estan dissenyades per ser duradores i requereixen un manteniment mínim, permetent-vos gaudir del vostre espai a l’aire lliure sense preocupacions.

Versatilitat en l’ús

Una pèrgola pot transformar-se en l’espai que desitgeu: un menjador a l’aire lliure, una sala d’estar, un espai de lectura, o fins i tot una extensió del vostre jardí amb plantes escaladores. La seva versatilitat és una de els seus majors avantatges, adaptant-se a les vostres necessitats i gustos personals.

paisatgisme-paisajismo-jardineria-barcelona-igualada-vilafranca-penedes-capellades-alt-penedes-cal-tino-garden-jardi-pergola-ombrea

Sostenibilitat i eficiència energètica

Les pèrgoles poden contribuir a la sostenibilitat de la vostra llar. En proporcionar ombra natural, poden ajudar a reduir la necessitat d‘aire condicionat a l‘interior, la qual cosa es tradueix en estalvi d‘energia i una petjada de carboni menor.

Els nostres projectes

Una selecció de jardins, piscines i altres.

Llegeix més

Empresa Paisatgisme Barcelona – Empresa Paisajismo Barcelona – Empresa Jardineria Barcelona – Igualada, Vilafranca del Penedes, Capellades, Alt Penedès

Les pèrgoles d’Ombréa a Cal Tino Garden

En una de les zones de l’exterior del garden, al costat de la piscina desbordant, hem habilitat una zona per a la seva magnífica exposició. El nostre equip de professionals de jardineria, dirigit per Jordi Claramunt, enginyer cnic agrícola, ha dissenyat, construït i instal·lat un espai per mostrar com queda la pèrgola i alguns dels seus complements extra.

Empresa Paisatgisme Barcelona – Empresa Paisajismo Barcelona – Empresa Jardineria Barcelona – Igualada, Vilafranca del Penedes, Capellades, Alt Penedès

A Cal Tino Garden, entenem la importància de crear espais exteriors que siguin tant funcionals com bells. Les pèrgoles d’Ombréa són una excel·lent opció per a aquells que busquen millorar la seva llar i jardí amb una solució elegant i pràctica. Visiteu-nos a Cal Tino Garden per descobrir més sobre les nostres opcions de pèrgoles i com poden transformar el vostre espai exterior.