Enjardinament a casa unifamiliar

JARDINS ESPECTACULARS

Dades del projecte
Enjardinament casa unifamiliar

Localització
Catalunya

Mes informació
Remodelació total d’un jardí amb gespa natural

Remodelació total d’un jardí amb gespa natural en males condicions, amb una distribució poc adequada per a gaudir d’aquest espai. Hem col·locat una paret amb composite per eliminar la mala imatge del mur lateral, amb conjunt amb una pèrgola, que se n’ha aprofitat només part de l’estructura existent.

El terra d’aquesta pèrgola està fet amb tarima sintètica amb el mateix acabat que el sostre i la paret lateral, quedant així tot integrat. Construcció de piscina amb acabat color arena com a element principal. Petit hort per a l’autoconsum d’algunes espècies i gespa artificial per reduir el consum d’aigua.

Les parets existents perimetrals se’ls ha donat un color òxid per donar més calidesa que no pas el gris pur del formigó. Il·luminació: muntatge de sistema d’il·luminació indirecte i en valises. L’encesa va amb comandament a distància. Tot amb sistema de 12w. Reg: S’ha substituït l’actual sistema amb difusors per un reg amb goter molt més eficient. No fa falta gran cosa més per poder gaudir amb els amics o família, què us sembla?