Som coneixedors del Calendari perquè els nostres pares ja el compraven. El calendari ens orienta sobre el cicle astronòmic i ens recomana les sembres i plantacions de l’hort durant el cicle de l’any. Ple de referències culturals, de tradicions i costums, el Calendari de l’Ermità també és una guia de les fires i mercats on es desenvolupa l’activitat econòmica del territori del nostre país.

És per això que, els que estimem la natura, les plantes i volem practicar l’art de l’hort tradicional, de l’hort urbà i la jardineria ens sentim atrets per aquest recull de saviesa popular que ens ajuda a connectar amb l’essència del cicle de la vida.

El Calendari de l’Ermità és i serà sempre un referent per a nosaltres i volem contribuir també, a través d’aquest i de les seves publicacions, a la difusió del coneixement i al gaudi de les plantes, els fruits de l’hort i les flors.

 

Ves-hi!