La fúcsia (Fuchsia Magellanica) també coneguda com a “arracades de la reina” és una arbust molt elegant i bell. Destaca per les seves flors penjants, grans i de colors vistosos i sol mantenir-se florida de primavera a tardor.

Llum: és una planta que necessita molta llum però cal evitar la seva exposició directe al sol, així que el millor es trobar un espai d’ombra.

Temperatura: la Fúcsia no tolera les temperatures baixes (inferiors als 10ºC) així que per poder ser cultivada en exterior necessita un clima càlid. A l’hivern cal protegir-la del fred o traslladar-la a l’interior.

Reg: durant l’època de floració cal mantenir la terra sempre humida. És important que la planta disposi d’un bon drenatge i és recomanable polvoritzar-la freqüentment per mantenir la humitat, sense mullar les flors. A l’hivern, quan la planta està en repòs, cal reduir el reg al mínim.

Substrat: ha de ser ric en matèria orgànica. Durant la primavera i l’estiu és recomanable adobar-la planta cada dues setmanes afegint fertilitzant a l’aigua de reg