Sabies que…
Hi ha més de trenta mil varietats diferents de rosers; de peu baix, silvestres, de flor gran, trepadors, rosers que poden arribar als 5 m., perfumats, pitiminí per les seves petites roses, de diferents mides i colors..

I també que….

Coincidint amb la temporada de floració dels rosers s’organitzen exposicions i concursos internacionals algun d’ells a la ciutat de Barcelona.

Quan plantem i podem els rosers?

A l’hivern és el millor moment per plantar-los i també per podar-los.
La poda d’hivern és la més important de l’any. Eliminem les branques mortes, dèbils o mal orientades que saturen la part baixa del roser. Utilitzarem una tisora de podar ben esmolada i neta, realitzant talls en diagonal a uns 3 mm del brot apical.
Un cop podat, cal adobar-lo i regar-lo.

Des de Cal Tino us animem i plantar rosers ara que és el temps ideal per fer-ho.