El nombre de persones que treballen des de casa ha augmentat considerablement en els darrers mesos. A més, tots els indicadors apunten que aquesta nova tendència a conseqüència de la Covid-19 ha arribat per quedar-se.

Diverses investigacions han demostrat que la vegetació al teu lloc de treball, tant sigui a casa com a l’oficina, ajuda a crear un espai de treball eficient. Les plantes estimulen la creativitat i contribueixen en la capacitat de concentració. Tanmateix, les millors aliades pel teletreball són les plantes d’interior, n’anomenem algunes:

Sansevièria: purificadora de l’aire, és una de les plantes més resistents. Suporta perfectament l’ambient sec i calent i la poca llum. A més, augmenta la nostra concentració.

Calathea: aquesta planta augmenta la nostra concentració i se sent com a casa amb poca llum.

Aglaonema: planta molt senzilla de cuidar que neteja l’aire de la vostra llar, ja que forma part de la llista de les plantes purificadores que va crear la NASA. Necessita poca llum i ens ajuda a concentrar-nos.

Philodendron: Aquesta planta augmenta la nostra concentració i no necessita gaire llum. Ideal per al teletreball

Zamioculcas: planta d’interior d’origen Africà molt resistent i poc exigent. Ens ajudarà a augmentar la nostra concentració.