Deixant a un costat com de beneficiós és per als nostres espais i per al disseny de les estàncies de la nostra llar, sabeu per què és bo tenir plantes a casa? A Cal Tino Garden t’ho expliquem! Segur que descobreixes més d’una raó argumentada científicament i que no sabies per la qual incorporar plantes al teu dia a dia.

En grans ciutats, i a les ciutats en general, les zones verdes i agrestes escassegen cada vegada més a causa de la densitat ingent de població. A la recerca de noves alternatives i seguint els argumentaris donats per estudis científics que anirem exposant en els següents punts, els humans ens adaptem als canvis en l’entorn, aparentment imperceptibles, però que generen un efecte directe en la nostra salut física i psíquica. Però… per on comencem?

Color, olor, dimensions… Importen?

La nostra resposta és rotunda: sí. Un estudi de la Universitat de Cardiff, del Regne Unit, va demostrar que els colors, l’aroma de les flors i la seva grandària influeixen en l’aspecte anímic. Així, les plantes amb colors verds més intensos ens proporcionen relaxació i calma, i les seves flors ens transmeten força i energia. La part bona? A Cal Tino Garden tenim plantes de tota mena… Vine i tria-les de primera mà!

Les plantes redueixen les distraccions i augmenten la productivitat

Un dels beneficis que ja hem comentat és que són un estímul natural relaxant. A més, gràcies a aquest estímul tan afable, el nostre nivell de concentració i creativitat augmenta. I… Seguint la lògica, a major atenció i relaxació, major productivitat.

Les plantes amb colors verds més intensos ens proporcionen relaxació i calma, i les seves flors ens transmeten força i energia.

Però… També a l’interior, per què?

Bé ho sabem, les plantes tenen propietats infinites. A més de combinar a la perfecció amb tots els estils i dissenys i de fer que el teu mobiliari llueixi espectacular, ofereixen un altre tipus de beneficis per a la salut física com els següents:

Purifiquen l’aire i els espais de manera natural

Hi ha un debat sobre incloure o no plantes a l’habitació. A Cal Tino Garden et diem: no facis cas als rumors! Les plantes són unes aliades perfectes per a purificar l’aire que respires, i un bon número d’elles pot ajudar considerablement als problemes respiratoris alliberant vapor i humitat.

La teva salut mental es veurà beneficiada: les plantes aporten energia i vitalitat

 

No, encara que ens haguem acostumat, les ciutats no són el nostre hàbitat natural. Per a mitigar aquest problema que ens genera no poder estar envoltats de vida campestre amb regularitat, una bona solució és incloure plantes, perquè milloraran el nostre estat d’ànim transmetent-nos calma i bones vibracions i ajudant al fet que l’energia positiva flueixi en cada racó.

T’ofereixen una meta i un objectiu

L’últim dels punts que avui destaquem és la seva cura. Molts experts destaquen en què aquesta acció té un gran poder terapèutic i ajuden al sentiment d’apoderament de la persona quan aconsegueix veure-les florir.

En definitiva… Encara tens dubtes sobre si omplir o no la teva llar de plantes? No importa quines: grans, petites o mitjanes, podríem continuar explicant-te els seus beneficis, però preferim que els descobreixis personalment. Si no saps per on començar, no et preocupis! Vine a Cal Tino Garden i nosaltres estarem encantats d’aconsellar-te en base als teus gustos, les teves necessitats i la teva pròpia llar.