El divendres 12 de novembre a les 17:00h l’equip de Cal Tino Garden us convidem a la presentació oficial del vídeo de Nadal i encès de llums.

Vine a descobrir el nostre showroom de Nadal i fes-te una foto al photocall que li hem preparat.

Us rebrem amb una copa de cava del celler Pere Olivella Galimany promocionant el seu nou escumós ecològic “Coratge”, Turrones García Sirvent de Vilafranca ens oferirà una degustació de torró i Mels Alemany, ens obsequiarà amb pots mini de mel.

Dues temàtiques nadalenques que t’enamoraran!

Christmas Luxury està pensada per als amants del daurat, que en contrast amb els tocs de blanc, color perla i una pinzellada de plata crearan un ambient sofisticat i molt elegant, una col·lecció que segur que prendrà protagonisme a qualsevol racó de casa!

Christmas Love és la decoració perfecta per portar el Nadal a casa teva. Neix de la fusió del vermell més tradicional amb el rosa pastís i el verd mim. Una combinació de colors per viure un Nadal com abans.

Atenció! Durant el divendres dia 12, els clients es beneficiaran d’un -20% de descompte a tots els articles de Nadal.

A Cal Tino Garden volem portar la màgia al teu Nadal. Us esperem!