Es tracta de l’addicció incontrolable de col·leccionar cactus i crasses de manera empedreïda a casa. Si encara no has sucumbit als encants d’aquesta família de plantes, t’assegurem que el que portem per a tu et convertirà en un cactòfil compulsiu .
Els cactus suposen un dels grups botànics més interessants i atraients per als amants de la jardineria . La seva extraordinària varietat de formes, mides, colors i floracions (a més del seu fàcil manteniment) han fet dels cactus tot un fenomen de masses.
Que siguin durs i resistents, no vol dir que siguin immortals. Així que pren nota dels següents TIPS per al seu manteniment a l’estiu:
  •  Deixa que la terra s’assequi entre reg i reg. Massa aigua i un substrat mal drenat provocaria l’aparició de fongs i la mort de la planta.
  •  A l’estiu, amb un reg cada 10-15 dies n’hi hauria prou.
  •  Li encanten els climes secs , així que ubica’l a l’espai menys humit que tinguis a casa.
  •  Si disposes de molta llum interior, pots tenir-lo dins de casa. Però no oblidis situar-lo a prop d’una finestra perquè rebi la màxima lluminositat possible.
  •  La majoria dels exemplars prefereixen una exposició directa al sol . Menys els cactus epífits (els que creixen a les branques i troncs dels arbres), que prefereixen els espais de semi ombra .
T’uneixes al #MovimentCactòfil? 
Vine a visitar-nos i no et perdis la nostra Cactus Collection!