Aquest conte va sortir a la llum el dia de Sant Jordi. Les plantes d’en Jan ha estat un projecte que s’ha treballat amb molt poc temps durant aquest confinament. Amb la col·laboració desinteressada de l’autora Elisenda Guiu, de la il·lustradora Elisenda Serra i amb la iniciativa i suport de Cal Tino Garden.

Amb aquesta proposta literària pretenem apropar els més menuts al món de les plantes, a la necessitat de tenir-ne cura, i al coneixement d’algunes de les flors que els envolten. Per això, el llibre virtual acaba amb un annex dedicat a donar una mica d’informació de les plantes i flors que cuida el protagonista de la història.

Una història que planteja el sacseig emocional que suposa l’arribada d’un nou germà i alhora ens apropa al preciós món de les plantes.

Comentaris dels lectors:

  • Marta Solé Bonay (guionista i dramaturga) “Que el publiquin ja!”
  • Núria Parera (periodista i escriptora de contes) “Quina bona pinta!!! “
  • Anna Estapé (veterinària) “És super bonic! S’hauria de publicar”
  • Anna Vilella (mestra a l’Escola Font-Rubí, Guardiola de Font-Rubí) “M’agrada molt!! Si no et sap greu, l’enviaré a l’escola. Sabeu si fareu impressió? M’agradaria tenir-lo. Me l’he guardat igualment en PDF.”
  • Mercat de la Flor i Planta – “L’hem vist! És preciós, enhorabona per la iniciativa.”

 

 DESCARREGAR CONTE