Imagina’t un entorn relaxat. què penses? La *biofilia, segons ho biòleg Edward O. Wilson, la hi connexió entre les persones, la naturalesa i els éssers vius, siguin plantes o animals. Segur que ha sentit aquesta connexió o sentiment de benestar en trobar-se envoltats de muntanyes, boscos, mar o prats. Por això, probablement, s’ha imaginat un entorn similar en respondre a la pregunta inicial. Així pues, perquè ho efecte *biofilia es produeixi no es més que abandonar el ciment i envoltar-nos de plantes, animals i naturalesa. Està comprovat que aquest contacte s’essencial per al nostre desenvolupament psicològic. No obstant això, les persones passem fins a un 90% del nostre temps espais tancats i, por això, cada vegada més s’està introduint la *biofilia en les nostres llars, ja que sabem que no sempre es possible una escapada quan més o necessitem . Decidir-nos per a decorar casa con plantes i flores naturals nos acosta molt més a aquesta naturalesa i nos transmet bones sensacions. Les flores i plantes fresques carreguen ho ambiento d’energia positiva i nos la transmeten, així com també nos ajuden a crear un microclima dins de la llar, fent que els estius siguin més frescos i els hiverns més càlids. No esperes més i decora’t la casa con plantes, acosta la naturalesa a tu.