Elles cuidaran de tu i de la casa, i si te n’oblides per uns dies… sobreviuran!

Compartim amb vosaltres cinc de les nostres preferides, de ben segur que n’hi haurà alguna ideal per aquell raconet que estàs pensant.

  1. CACTUS

Aquestes plantes suculentes acumulen l’aigua per adaptar-se a l’hàbitat en el qual creixen i amb les seves punxes es protegeixen dels animals herbívors. Tot i això no són immortals, necessiten alguna hora de llum al dia i segons l’estació de l’any més o menys aigua. A l’hivern quasi no cal regar-la però ara a l’estiu un cop a la setmana és ideal.

  1. SANSEVIÈRIA

Amb les seves singulars fulles verticals, viurà amb qualsevol tipus de lluminositat i temperatura sempre que estigui a l’interior, necessita molt poca aigua i té una supervivència nativa. Ideal per decorar elegantment qualsevol espai de casa, a més a més és una gran netejadora de l’aire interior!

  1. CALATHEA

Curioses per tenir unes fulles blau-verd per fora i violeta per dintre, aquesta planta necessita una lluminositat tènue i un reg moderat, la regarem quan la capa superficial estigui ben seca: a l’estiu dos cops setmanals i a l’hivern amb un serà suficient. També té la singularitat que durant el dia desplega les seves fulles i durant la nit les enrotlla lleugerament buscant humitat ambiental.

  1. POTO

Aquesta planta enfiladissa és ideal per penjar-la d’una estanteria o un lloc alt, pots arribar a crear una gran cortina si en tens vàries d’elles. Creix sense problemes en qualsevol condició lumínica, tot i que si aquesta és molt dèbil tindrà uns colors menys intensos. Per regar-la, assegura’t que la terra superficial està seca.

  1. FICUS

Natura dins de casa. El Ficus millora notòriament la qualitat de l’aire a interiors, durant l’estiu l’haurem de regar un cop a la setmana i a l’hivern cada quinze dies. Necessita força claror, tot i que no li pot tocar directament. Des de la primavera fins la tardor podrem veure els seus brots verd clar contrastar amb les fulles més antigues i fosques.