El Pla del Penedès, t’ofereix una explosió de colors i fragàncies a la 4a Festa de la Flor, on Cal Tino hi col·labora enguany.

4a Festa de la Flor del Pla del Penedès

Un festival de bellesa natural

4ª Festa de la Flor del Pla del Penedès - Cal Tino Garden

La 4ª Festa de la Flor, organitzada pel Centre Social i Agrícola del Pla del Penedès, vol transmetre i promoure la passió per les flors i les plantes, als seus residents. Aquest any Cal Tino Garden, empresa de jardineria i paisatgisme fundada per professionals on els criteris de sostenibilitat i respecte al medi ambient, són la seva premissa.

La 4ª Festa de la Flor del Pla del Penedès és coneguda pels seus impressionants arranjaments florals, els seus jardins temàtics i la seva àmplia varietat d’espècies vegetals. Cada any, el festival reuneix amants de la jardineria, la natura i dissenyadors florals per a gaudir d’una experiència única i enriquidora. Un dels aspectes més destacats de la 4a Festa de la Flor del Pla del Penedès és la col·laboració amb Cal Tino Garden, empresa local especialitzada en la venda de flors i plantes d’alta qualitat. A Cal Tino Garden estem molt orgullosos d’oferir una àmplia selecció d’espècies autòctones i exòtiques, acuradament conreades en el nostre viver. El nostre compromís amb la sostenibilitat i el respecte per la naturalesa es reflecteix en la nostra cura i atenció a cadascuna de les nostres plantes.

4 festa flor pla penedes - cal tino garden

Descompte a Cal Tino Garden

Des de Cal Tino Garden hem volgut llançar una promoció especial amb motiu de la 4ª Festa de la Flor del Pla del Penedès,  on els veïns del poble des del 4 de juny i fins a l’11 de juny, podran recollir als comerços del Pla un val descompte del 10% amb flors i plantes.

No deixis passar aquesta oportunitat única per vestir casa teva de l’encant floral del festival i crear un racó de naturalesa en la teva pròpia llar.

La col·laboració a la 4ª Festa de la Flor del Pla del Penedès i Cal Tino Garden no solament beneficia els visitants, sinó també a la comunitat local.

Cal Tino Garden es converteix en un destí imprescindible per a tots aquells que desitgin embellir els seus patis i jardins o afegir un toc natural a les seves llars. El nostre equip de garden estan disponibles per a oferir assessorament personalitzat i compartir el seu coneixement sobre la cura de les plantes.

Gaudeix de la  promoció del 10% de descompte en flors i plantes, vine a conèixer tot el que Cal Tino pot oferir-te per casa teva.

La 4ª Festa de la Flor del Pla del Penedès és una celebració captivadora de la bellesa natural que es troba a la regió. Cal Tino Garden, com a col·laborador de l’esdeveniment, exercim un paper fonamental en la promoció de la passió per les flors i les plantes. El nostre compromís amb la sostenibilitat i la qualitat es reflecteix en la nostra oferta d’espècies vegetals exquisides i la nostra participació activa en la comunitat local. Si estàs planejant visitar la 4ª Festa de la Flor del Pla del Penedès, assegura’t d’aprofitar el descompte del 10% en flors i plantes a Cal Tino Garden per a portar-te una mostra d’aquest festival a la teva llar.