A Cal Tino, líders en projectes de jardineria i paisatgisme a Barcelona, entenem que una piscina pot ser el centre de qualsevol espai exterior. No només ofereix un lloc per relaxar-se i gaudir, sinó que també pot ser un element central en el disseny del teu jardí.

Tipus de piscines

Hi ha diversos tipus de piscines, cadascuna amb els seus propis avantatges i consideracions de disseny. Algunes de les més populars inclouen:

Piscines-Piscinas-Jardineria-Paisatgisme-Paisajismo-Barcelona

Piscines d’Obra

Aquestes piscines són duradores i es poden personalitzar en mida, forma i profunditat. Són ideals per a dissenys de jardins que requereixen una solució a mida.

Piscines Prefabricades

Són ràpides d’instal·lar i venen en una varietat de mides i formes predefinides. Són una excel·lent opció per a aquells que busquen una solució ràpida.

Piscines Desbordants

Aquestes piscines creen un efecte visual impressionant, on l’aigua sembla desbordar-se cap a l’horitzó. Són perfectes per a jardins amb vistes panoràmiques.

Piscines Naturals

Aquestes piscines utilitzen plantes i microorganismes naturals per filtrar l’aigua, eliminant la necessitat de productes químics. Són ideals per a aquells que busquen una opció ecològica i sostenible.

En col·laboració amb Projecte Blau, experts en la construcció de piscines, treballem per crear espais aquàtics que s’integrin perfectament en els nostres dissenys de paisatgisme.

Manteniment de la piscina

El manteniment de la piscina és essencial per mantenir-la neta, segura i atractiva. Algunes de les tasques de manteniment més importants inclouen:

Filtració

El sistema de filtració de la piscina ha de funcionar diverses hores al dia per mantenir l’aigua neta i clara.

Neteja

Les fulles, els insectes i altres residus han de ser eliminats regularment. Les parets i el fons de la piscina també han de ser raspallats per evitar l’acumulació d’algues i bacteris.

Control Químic

És important mantenir els nivells correctes de pH, alcalinitat i clor per assegurar un ambient segur i saludable per nedar.

Revisió d’Equips

La bomba, el filtre, l’escalfador i altres equips han de ser revisats i mantinguts regularment per assegurar el seu correcte funcionament.

Piscines-Piscinas-Jardineria-Paisatgisme-Paisajismo-Barcelona

Manteniment de la piscina al llarg de les estacions

El manteniment de la piscina varia al llarg de les estacions de l’any.

Piscines-Piscinas-Jardineria-Paisatgisme-Paisajismo-Barcelona

A la primavera, la piscina ha de ser preparada per a l’estiu, la qual cosa pot incloure el tractament de l’aigua i la revisió dels equips.

A l’estiu, quan la piscina s’utilitza amb més freqüència, és crucial realitzar un manteniment regular per mantenir l’aigua neta i clara.

A la tardor, les fulles caigudes poden ser un problema, per la qual cosa és important netejar la piscina regularment.

A l’hivern, la piscina pot necessitar ser coberta o tractada amb productes químics per evitar la congelació.

A Cal Tino entenem que una piscina és més que un lloc per nedar. És un element central en el disseny del teu jardí, un lloc per relaxar-se i gaudir del clima de Barcelona.

Si estàs buscant experts en jardineria i paisatgisme a Barcelona, no dubtis a contactar amb nosaltres. La nostra experiència i coneixement en el camp ens posicionen com a líders en la indústria.