Des de les terrasses i jardins de Barcelona, es pot observar l’esplendor de les Llàgrimes de Sant Llorenç, una pluja d’estels que decora el nostre cel cada estiu. A Cal Tino, et proporcionem tot el que necessites per fer d’aquesta observació una experiència inigualable, que aquest any s’espera que la millor nit per gaudir de la pluja d’estels sigui la del 12 al 13 d’agost.

Empresa Jardineria Barcelona – Empresa Paisatgisme Barcelona – Empresa Paisajismo Barcelona

Jardineria a Barcelona: El toc màgic de la nit

empresa-jardineria-paisatgisme-paisajismo-barcelona-lluvia-estrellas-perseidas-lagrimas-san-lorenzo

Les plantes adequades poden elevar l’experiència d’observar les Llàgrimes de Sant Llorenç. Plantes aromàtiques com el gessamí nocturn o la dama de nit, populars en la jardineria de Barcelona, enriqueixen l’atmosfera amb els seus subtils aromes. Afegeix llums solars discretes per il·luminar subtilment el teu jardí sense destorbar la vista del cel estrellat.

Empresa Jardineria Barcelona – Empresa Paisatgisme Barcelona – Empresa Paisajismo Barcelona

Ambienta el teu jardí a l’estil Barcelona

L’essència de la jardineria a Barcelona es basa en la fusió entre el natural i l’estilitzat. Tria mobles de jardí acollidors, com gandules o hamaques, ideals per relaxar-te mentre observes el cel. Afegeix coixins d’exterior i mantes per a un confort extra durant les nits fresques.

empresa-jardineria-paisatgisme-paisajismo-barcelona-lluvia-estrellas-perseidas-lagrimas-san-lorenzo

Empresa Jardineria Barcelona – Empresa Paisatgisme Barcelona – Empresa Paisajismo Barcelona

Llegim l'Univers - L'astronomia util - Antonio Bernal

Com influeix el cel en el nostre calendari? Què són les pluges d’estels? La més coneguda de les pluges és la que ja hem anomenat de les Perseides, originada pel cometa Swift Tuttle i popularment anomenada Llàgrimes de Sant Llorenç, perquè té el seu màxim prop del 10 d’agost, data en que l’Església Catòlica celebra el dia del seu sant.

Antonio Bernal, Astrònom.-

Empresa Jardineria Barcelona – Empresa Paisatgisme Barcelona – Empresa Paisajismo Barcelona

Observa les Llàgrimes de Sant Llorenç des de la piscina

Si tens la sort de tenir una piscina en el teu espai exterior, aquesta pot ser l’epicentre de la teva nit. Imagina’t nedant sota les Llàgrimes de Sant Llorenç o simplement flotant mentre observes el cel. Afegeix llum de piscina per a un efecte encara més encantador.

empresa-jardineria-paisatgisme-paisajismo-barcelona-lluvia-estrellas-perseidas-lagrimas-san-lorenzo

Empresa Jardineria Barcelona – Empresa Paisatgisme Barcelona – Empresa Paisajismo Barcelona

Barbacoa sota les estrelles

empresa-jardineria-paisatgisme-paisajismo-barcelona-lluvia-estrellas-perseidas-lagrimas-san-lorenzo

Amb Cal Tino, les barbacoes nocturnes es converteixen en un esdeveniment de luxe. Mentre esperes la pluja d’estels, encén la graella i gaudeix de deliciosos plats a l’aire lliure. Les broquetes o pizzes a la graella són opcions senzilles i delicioses per compartir.

Empresa Jardineria Barcelona – Empresa Paisatgisme Barcelona – Empresa Paisajismo Barcelona

La jardineria a Barcelona té aquest toc especial que combina natura i disseny. Amb Cal Tino, el teu jardí es transformarà en l’escenari perfecte per gaudir de les Llàgrimes de Sant Llorenç.

Et convidem a explorar totes les opcions que oferim i a preparar-te per a una nit màgica de pluja d’estels.