El 21 de juliol se celebra a tot el món el Dia Mundial del Gos, un dia dedicat a retre homenatge als companys més lleials i amorosos de l’ésser humà. A Cal Tino, com a empresa amant dels animals i compromesa amb el seu benestar, ens enorgulleix participar en aquesta conmemoració.

Celebrant als nostres amics de quatre potes

El Dia Mundial del Gos és una excel·lent oportunitat per conscienciar sobre la importància de la cura, el respecte i l’amor cap als nostres gossos. I per a nosaltres a Cal Tino, significa la possibilitat d’agrair i homenatjar als nostres amics peluts, qui omplen de joia les nostres llars i cors.

Cal Tino, reconegut Garden on oferim una gran varietat de productes per a gossos, és més que un lloc per aprovisionar-se de subministraments. És un espai de trobada per a propietaris de mascotes i, per descomptat, per als seus companys canins. Ens considerem part d’aquesta gran família d’amants dels gossos, per això estem especialment emocionats per celebrar el Dia Mundial del Gos.

Cal Tino, un Garden pet friendly

Cal Tino Mascotes Mascotas

El nostre Garden sempre ha estat ‘pet friendly’, una cosa de la qual ens sentim orgullosos. Sabem que cada visita a Cal Tino és una experiència tant per al propietari com per al gos, i volem que sigui memorable i es sentin com a casa.

A Cal Tino, considerem a cada gos com a part de la nostra família. En aquest Dia Mundial del Gos, ens agradaria recordar a tothom la importància de valorar i cuidar als nostres amics peluts. Perquè, després de tot, l’amor i l’amistat que ens brinden els gossos són inavaluables.

Gosbi Animal Respect On Tour

“Animal Respect on Tour” és una iniciativa que neix de la col·laboració entre Gosbi i el Girona FC, amb l’objectiu de recórrer tot el país a la recerca d’històries i projectes que fomentin la consciència i el respecte cap als animals.

Amb una furgoneta que fa la volta per Espanya, a través del compte d’Instagram @animalrespect_bygosbi, els seguidors tenen l’oportunitat d’endinsar-se en el món animal, explicat a través d’històries emotives a peu de carrer, visites a llocs d’interès com a organitzacions, institucions o centres dedicats al benestar animal.

Animal-Respect-Tour-Dia-Mundial-Perro-Gos-Cal-Tino

Si estàs buscant el menjar favorit del teu gos, una nova joguina o simplement vols passar una bona estona en un lloc acollidor i amigable, Cal Tino t’espera per celebrar el Dia Mundial del Gos!