En el món de la jardineria i el paisatgisme a Barcelona, Cal Tino s’ha destacat pel seu compromís amb la sostenibilitat i la bellesa. Un dels projectes més recents, és el disseny i la implementació de la jardineria i el paisatgisme al restaurant del NEAN a Capellades, un testimoni de la dedicació a la creació d’espais verds que no només són estèticament agradables, sinó també sostenibles i funcionals.

Empresa de Jardineria Barcelona – Empresa de Paisatgisme Barcelona

Paisatgisme i jardineria en tres zones del NEAN

A Cal Tino, vàrem enfocar aquest projecte en tres zones ben diferenciades: l’entrada, l’hort i la terrassa. Cadascuna d’aquestes zones tenia les seves pròpies necessitats i desafiaments, i requeria un enfocament de disseny únic.

jardineria-paisajismo-barcelona-nean-capellades-cal-tino

Entrada

L’entrada al restaurant es va dissenyar per donar la benvinguda als visitants amb una olivera exemplar i plantes aromàtiques, acompanyats de xiprers i gramínies. Els acabats amb marmolines afegeixen un toc d’elegància i reflecteixen la bellesa natural de Barcelona.

Terrassa

La terrassa és una part crucial del projecte, ja que és on es troben la major part de les taules del restaurant. Vam col·locar tendals triangulars per crear un ambient acollidor, i vam plantar eugènies per afegir un toc de verd entre les taules. L’ús de pedra granítica de la zona i plantes aromàtiques complementa l’entorn natural del parc.

jardineria-paisajismo-barcelona-nean-capellades-cal-tino

Hort

L’hort és una característica única del restaurant NEAN. Vam preparar una zona per a la producció de verdures de temporada, amb una zona de pas central per on els clients poden transitar. Aquest enfocament de jardineria sostenible a Barcelona permet al restaurant cultivar els seus propis ingredients frescos i locals.

Empresa de Jardineria Barcelona – Empresa de Paisatgisme Barcelona

Ferms defensors de la jardineria sostenible a Barcelona

Com a ferms defensors de la jardineria sostenible a Barcelona, vam equipar totes les zones amb reg automàtic amb control per mòbil i il·luminació de 12V amb sensor crepuscular i comandament.

La il·luminació directa i indirecta s’alternen per donar un toc més atractiu a les diferents zones.

Empresa de Jardineria Barcelona – Empresa de Paisatgisme Barcelona

NEAN – Parc Prehistòric de Capellades

empresa-jardineria-paisatgisme-paisajismo-barcelona-nean-capellades

El NEAN – Parc Prehistòric de Capellades és un espai de gran valor geològic, paisatgístic i arqueològic, amb una superfície total de gairebé 50.000 m². El parc és un punt de referència en la recerca arqueològica paleolítica i un centre de divulgació del coneixement de la prehistòria del país.

El restaurant del NEAN, situat en aquest entorn únic, requeria un enfocament de jardineria i paisatgisme que respectés i realcés el seu entorn natural.

Empresa de Jardineria Barcelona – Empresa de Paisatgisme Barcelona

Aquest projecte de jardineria i paisatgisme al restaurant del NEAN és un exemple de com Cal Tino s’esforça per crear espais verds que són tant bonics com sostenibles. Si estàs buscant experts en jardineria i paisatgisme a Barcelona, no dubtis a contactar amb nosaltres. La nostra experiència i coneixement ens posicionen com a líders del sector.

Empresa de Jardineria Barcelona – Empresa de Paisatgisme Barcelona

Estat del NEAN – Parc Prehistòric abans del projecte