Quan els dies s’escurcen i la llum del sol es torna més esquiva, les plantes d’interior amb flor es converteixen en les nostres fidels aliades, donant un toc de color i aportar-nos vitalitat i una sèrie de beneficis a les nostres llars.
Endinsa’t en una aventura de cures i aprenentatge.

Empresa Paisatgisme Barcelona – Empresa Paisajismo Barcelona – Empresa Jardineria Barcelona – Igualada, Vilafranca del Penedes, Capellades

4 plantes d’interior amb flor

Nodrir el seu creixement ens infon paciència, la seva delicadesa ens inspira amabilitat i la seva resistència als canvis ens ensenya fortalesa; inavaluables lliçons de vida i amor propi.

En aquest article explorarem 4 joies de la botànica, cadascuna amb la seva personalitat, aportant el seu toc únic a la teva llar.

paisatgisme-paisajismo-jardineria-barcelona-igualada-vilafranca-penedes-capellades-cal-tino-garden-flors-interior-flor-1-anthurium

Anthurium

La ubicació ideal és una zona amb llum indirecta i en espais amb alta humitat, com el bany si té finestra; faran que el teu Anthurium floreixi esplendorosament.
Cures: Reg regular sense entollar i un bon substrat drenant.

Curiositat: L’Anthurium és referit sovint com la “flor de l’amor”, per les seves brillants i espectaculars espàtules que envolten l’espàdice, fent que sigui un regal popular entre parelles.

Bromelia Cupcake

La Bromelia CupCake prefereix espais amb llum filtrada o indirecta, la qual cosa la fa magnífica per a sales d’estar amb finestres àmplies.
Cures: Reg centrat en el seu “calze” i esporàdic en el substrat.

Curiositat: La bellesa exòtica de la Bromelia CupCake, amb la seva robusta roseta de fulles i la seva sorprenent flor, pot absorbir nutrients de l’aire a través de les seves fulles.

paisatgisme-paisajismo-jardineria-barcelona-igualada-vilafranca-penedes-capellades-cal-tino-garden-flors-interior-flor-bromelia-cupcake

Plantes d’interior? Sí! Per què és beneficiós tenir-les?

Deixant a un costat com de beneficiós és per als nostres espais i per al disseny de les estàncies de la nostra llar, sabeu per què és bo tenir plantes a casa? A Cal Tino Garden t’ho expliquem! Segur que descobreixes més d’una raó argumentada científicament i que no sabies per la qual incorporar plantes al teu dia a dia.

Llegeix més

paisatgisme-paisajismo-jardineria-barcelona-igualada-vilafranca-penedes-capellades-cal-tino-garden-flors-interior-flor

paisatgisme-paisajismo-jardineria-barcelona-igualada-vilafranca-penedes-capellades-cal-tino-garden-flors-interior-flor-3-orquidea

Orquídia Phalaenopsis

La ubicació ideal de l’Orquídia Phalaenopsis pot ser un ampit de finestra orientat al nord o a l’est, proporcionant-li la llum suau que aquesta orquídia adora.
Cures: Permetre que el substrat s’assequi entre regs i proporcionar-li una alta humitat.

Curiositat: La Bromelia CupCake és un encant de la botànica, pot florir durant mesos, transformant l’espai on la situïs en un espectacle floral.

Begònia Maculata

A la Begònia li encanta la llum brillant però indirecta, fent-la ideal per a prestatgeries prop de finestres.
Cures: Espera que el substrat de la Begònia Maculata s’assequi entre regs i que estigui allunyada de corrents d’aire.

Curiositat: Les fulles clapejades de la Begònia Maculata no són només boniques, sinó que també capturen llum fins i tot en condicions de baixa lluminositat, optimitzant la fotosíntesi.

paisatgisme-paisajismo-jardineria-barcelona-igualada-vilafranca-penedes-capellades-cal-tino-garden-flors-interior-flor-4-begonia-maculata

Empresa Paisatgisme Barcelona – Empresa Paisajismo Barcelona – Empresa Jardineria Barcelona – Igualada, Vilafranca del Penedes, Capellades

Redecora els teus espais amb aquestes belleses i descobreix un nou món de possibilitats, on cada racó de la teva llar pot ser un fragment de natura amb flor.