En motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, el passat diumenge 9 de juny Cal Tino Garden va organitzar la primera Triatló Solidària pel Medi Ambient, que destinava tots els beneficis al CRARC (Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya). La triatló, que consistia en caminar o córrer, una sessió de ioga i una de meditació, va comptar amb una cinquantena de participants, tot un èxit en aquesta primera edició.

La triatló va sortir des de Capellades, on començava la caminada d’aproximadament uns 8 km fins a Cal Tino Garden. Un cop al garden, tenien lloc primer la sessió de ioga i després de meditació, ambdues a càrrec de Marta Bescós, professora de ioga. Finalment, a la cloenda es van entregar obsequis a tots als participants, que van gaudir d’un bon matí d’esport solidari.

La recaptació de les inscripcions de la triatló es va destinar íntegrament al CRARC, que agraeix enormement el donatiu i celebra la realització d’activitats com aquesta que ajuden a conscienciar la societat de la necessitat de cuidar el nostre planeta. El CRARC és un centre amb més de 20 anys d’història, destinat a la recuperació i rehabilitació d’amfibis i rèptils amb l’objectiu de tornar-los al seu hàbitat natural. Ubicat a Masquefa, a la comarca de l’Anoia, és l’únic centre d’aquestes característiques a tot el país.

Cal Tino vol donar les gràcies a tots els participants i col·laboradors: Marta Bescós, Bodega J. Torres de Capellades, Fruiteria Mari de Capellades, Esencias y Fragancias de Capellades, Ingravitt de les Franqueses del Vallès, Newdorff, Flower i Shamhala Barcelona, sense els quals no hauria sigut possible aquesta activitat solidària.