Cal Tino Garden, com a centre especialitzat en jardineria, paisatgisme i decoració per la llar, ofereix a les escoles la possibilitat de participar en el Taller de Jardineria per a les Escoles “Visita el tren de les sensacions”, una iniciativa pensada per apropar la natura als infants.

Es tracte d’una visita de dues hores aproximadament, on els nens i nenes de 4 a 8 anys visitaran l’espai on hi ha el tren de les sensacions. A través del tacte descobriran les diferents textures de materials: gespes, terres, fulles, … Al final de la vista, realitzarem un taller pràctic de trasplantament d’una planta, llavor o bulb que els nens s’emportaran a casa de regal per cuidar-la. Després hi haurà temps d’esbarjo on els nens i nenes podran gaudir del parc infantil amb l’inflable gegant, gronxadors, etc.

A través d’aquesta iniciativa, pretenem treballar amb les escoles els valors, reforçant elements pedagògics com ara el respecte per la natura, la creativitat, les emocions, etc.

El taller començarà durant el mes de novembre fins al maig del 2020 de dilluns a divendres . Si la vostra escola està interessada a participar en aquesta activitat, que es posi en contacte amb nosaltres tan aviat com sigui possible al telèfon 93 817 85 63 o bé per email marketing@caltino.cat per poder reservar dia i hora de visita.

* El preu de l’activitat pot variar segons el nombre de nens i transport (consultar preus a Cal Tino)